Landgoed Leudal

COVID-19

Laatste update rondom COVID-19

Ons landgoed is bij uitstek geschikt voor een verblijf in tijden van corona. De veiligheid van onze gasten wordt gewaarborgd. Onze huisjes staan los van elkaar en hebben elk een eigen sanitair. Op het ruime terrein kun je op gepaste afstand van andere bezoekers blijven. 


Maatregelen

De receptie is geopend en het team van Langoed Leudal staat klaar om je vragen te beantwoorden. Wel vragen wij je vriendelijk om bij betreding van de receptie een mondkapje te dragen, anderhalve meter afstand te houden en je handen te desinfecteren. Wil je graag gebruikmaken van onze contactloze check-in? Geef dat dan aan bij je reservering. Dan hangen wij de sleutel voor je klaar in een sleutelkluisje.


Hygiƫne

De huisjes worden na ieder bezoek hygiƫnisch gereinigd. Het landgoed volgt nauwgezet de regels van de RIVM en zet alles in het werk om verspreiding van het virus te voorkomen. Er is handzeep in de huisjes aanwezig zodat je regelmatig je handen kunt wassen. Bij onze receptie staat desinfecterende handgel.

QR-code
Je hoeft bij ons geen QR-code te laten zien om te kunnen inchecken. Onze huisjes staan namelijk op ruime afstand van elkaar en er is nauwelijks tot geen persoonlijk contact. Het enige contactmoment is op onze receptie tijdens het inchecken. Indien je liever contactloos incheckt horen wij het graag.


Laatste update: 1 februari 2022