Landgoed Leudal

GroepsHotel

Ontdek ons GroepsHotel

Op ons prachtige landgoed in Haelen (midden-Limburg), midden in de bossen van het veelzijdige Leudal natuurgebied, staat onze circulair gebouwde groepsaccommodatie. Hier ontvangen wij groepen tot 106 personen voor onder andere bruiloften, personeelsuitjes, familieweekenden en zakelijke trainingen. Het is een heerlijke plek om je in alle rust te kunnen verbinden met je gezelschap. Kom je bij ons overnachten?

De kamers

Wij hebben 52 hotelkamers met 2-persoonsbedden en een slaapbank. Deze zien er allemaal uit zoals op bovenstaande foto’s. De kamers hebben elk een eigen badkamer en zijn verdeeld over drie vleugels. Vleugel 1 heeft 18 kamers, vleugel 2 heeft 16 kamers en vleugel 3 heeft 18 kamers. Het is mogelijk om meerdere vleugels te boeken.

De recreatieruimtes

Alle drie de vleugels hebben een eigen gezellige recreatieruimte, welke gebruikt kan worden als eetzaal, feestzaal of vergaderruimte.  De ruimtes hebben een goed uitgeruste keuken met grote koelkast, oven,  magnetron, vaatwasser en genoeg bestek en servies voor alle gasten. Alle drie de recreatieruimtes hebben ook een buitenterras met picknicktafels.

Prachtige accommodatie voor maximaal 106 personen

Alle 52 kamers hebben een eigen badkamer

Inclusief bedlinnen, handdoeken, shampoo en showergel

Inclusief recreatiezaal met goed uitgeruste keuken

Inclusief buitenterras en grote grasvelden voor activiteiten

Cateringmogelijkheden & mogelijkheid om activiteiten bijboeken

“We hadden perfecte weersomstandigheden en waren verrast van de mogelijkheden 
op deze locatie en in de nabije omgeving, om actief met de groep jongeren op te trekken.”

– Christian Children Relief, juli 2022

Tarieven & reserveren

We ontvangen je graag in ons GroepsHotel! Op onderstaande pagina vind je onze tarieven. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.