activiteiten

Vorige slide
Volgende slide

10+

ACTIVITEITEN

5+

BUSINESS EVENTS

4

WORKSHOPS

LANDGOED LEUDAL

HOME OF HEROES

Home of Heroes is dé locatie voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, schoolactiviteiten, familiefeestjes, bedrijfsuitjes en alle andere groepsuitjes. In een unieke ambiance van de oude steenfabriek in Buggenum vindt u een 2000 vierkante meter groot activiteitencentrum met o.a. de grootste indoor obstakelbaan van de Benelux. In de oude drooggangen van de steenfabriek bevindt zich een uniek lasergamedoolhof en op het sfeervolle zitgedeelte op hoogte kan er een potje bijlwerpen gespeeld worden. In totaal zijn er meer dan tien activiteiten te vinden voor alle leeftijden en alle doelgroepen. Van 2 tot 200 personen, voor ieder wat wils.

KOM EENS LANGS

Op ons landgoed verveel je je niet!

FIETS VERHUUR

YELLOW RENT

Met de hele familie of vriendenclub op een fietstrein?
Met jouw hele school met tandems op een fietsexcursie?
Of met jullie organisatie een actief fietsuitje van A naar B?
Wij regelen het!

Met handige locaties in pittoreske gebieden biedt Yellow Rent Fietsverhuur een eenvoudige en duurzame manier om de schoonheid van de omgeving te ervaren. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen tocht langs de kust of een avontuurlijke verkenning van het binnenland, Yellow Rent’s diverse fietsvloot heeft voor elk wat wils.

Vorige slide
Volgende slide

FIETS
VERHUUR

TANDEM 
VERHUUR

FIETSTREIN VEHUUR

Vorige slide
Volgende slide

OLYMPISCHE SPELEN

RODELBAAN

ESCAPEROOM

ACTIVITEITEN

PLAYGROUND X

Bij ons zijn er enkele activiteiten te boeken vanaf 1 of 2 personen. De overige activiteiten zijn te boeken vanaf 2 personen, hierdoor kun je met iedere groepsgrote bij ons terecht. Tevens beschikt Playground X over een ruim aanbod aan groepsactiviteiten, quizzen en spelshows voor zowel buiten als binnen, waardoor er altijd een geschikte activiteit voor u tussen zit. Al deze activiteiten kunnen op het terrein van Landgoed Leudal worden uitgevoerd. 

BEKIJK ONZE FIETSROUTERS

Op ons landgoed verveel je je niet!

ACTIVITEITEN

BUITEN ZINNEN

Ben je op zoek naar een leuke en originele activiteit voor jong en oud die ook nog eens betaalbaar is? BuitenZinnen biedt op diverse locaties een scala aan mogelijkheden aan. Daarnaast ontwikkelen wij concepten op maat. Voor een locatie, een gemeente of streek met opdrachten in escaperoomstijl. Maar ook voor bedrijven kunnen wij een volledig dagprogramma op maat ontwikkelen voor een bijzondere gelegenheid.

Vorige slide
Volgende slide

TRAINING
COACHING

GROEPS
ACTIVITEITEN

TEAM
BUILDING