Landgoed Leudal

Kom langs en ontdek het prachtige Leudal natuurgebied

Tijdens een verblijf op ons landgoed hoef je je niet te vervelen! Je kunt de natuur in om de rust op te zoeken of juist de drukte en gezelligheid van Roermond ontdekken. Op deze pagina vind je wandel- en fietsroutes, een activiteitenkalender en informatie over de bruisende stad Roermond.

Wandelroutes

Vanuit ons landgoed loop je zo de bossen in voor een vrije wandeling. Liever een aangegeven wandelroute lopen? Op 15 minuten loopafstand van ons landgoed ligt het Bezoekerscentrum van Leudal (adres: Roggelseweg 58). Van daaruit starten verschillende wandelroutes. Daarnaast heeft Hart van Limburg 19 wandelroutes uitgezet, variërend van  2 tot 23 km, die online te vinden zijn. Klik daarvoor op de knop hieronder.

Fietsroutes

Met de fietsrouteplanner van Hart van Limburg kun je je eigen fietsroute samenstellen op basis van knooppunten. De routegegevens kun je printen of opslaan en gebruiken op je telefoon, tablet of GPS. 

 

Activiteitenkalender Leudal

Er worden in de omgeving allerlei leuke activiteiten georganiseerd waar je aan kunt deelnemen. Hart van Limburg heeft hier een kalender van gemaakt. In de kalender kun je ook filteren op datum en plaats.

 

Designer Outlet Roermond

Op 15 minuten rij-afstand van ons landgoed ligt het bruisende centrum van Roermond. Daar vind je Designer Outlet Roermond. Hier vind je winkels van meer dan 180 bekende merken, maar dan met grote kortingen. Ook zijn er talloze eetgelegenheden. Bekijk de website van Designer Outlet Roermond voor de actuele openingstijden.

 

En er is nog veel meer te doen in de omgeving! Onze medewerkers informeren je hier graag over.