OVER ONS

EIGEN VOORZIENINGEN

Duurzame groepsaccommodatie

GroepsHotel Landgoed Leudal is een duurzaam, kleinschalig vakantiepark dat zich primair richt op verblijf in groepsverband. Deze sympathieke locatie onderscheidt in de regio door een uniek en persoonlijk concept. U heeft met uw gezelschap alle faciliteiten voor uw eigen groep; U verblijft in een 2 persoons hotelkamer met eigen douche en toilet, een aanrechtblokje. U heeft uw eigen lounch, bar, restaurant, speelkamers, sportvelden en terrassen.

In iedere (slaap)kamer staat ook een slaapbank. Deze is geschikt voor max 1 volwassene of 2 kleine kinderen. De bedden zijn opgemaakt en handdoekenpakket is aanwezig.

Natuurpracht in limburg

Landgoed Leudal ligt midden in Limburg in het Leudal, een uniek natuurgebied. Het natuurgebied Leudal is achthonderd hectare groot, met bossen, meanderende beekjes en zandafgravingen. In het gebied zijn veel watermolens, waarvan een aantal te bezichtigen zijn. Tijdens uw ochtendwandeling is er een grote kans dat u een ree, wild varken, hert of zelfs een vos aantreft.

circulair bouwen

Bij Landgoed Leudal wordt circulair gebouwd. Dit betekent dat bouwmaterialen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Om de milieu-impact te verkleinen, geven wij daken, deuren, muren en raamkozijnen van bestaande bouw een tweede leven. Als bezoeker heb je geen idee dat de deur naar je slaapkamer ooit een klaslokaal opende! 

De perfecte ontspanning

Leudal is een prachtig gebied om volledig tot rust te komen. Er zijn talrijke fiets- en wandelroutes waarmee u, uw dag kunt vullen. Voor details over de activiteiten in de omgeving kunt u meer informatie opvragen op de receptie.

Rust en ruimte

In de omgeving van Landgoed Leudal is een goede balans te vinden tussen de rust en ruimte van de natuur en het bruisende Roermond. In Roermond zijn vele activiteiten te beleven, zo kunt u op een heerlijke zomerse dag een bootje huren om te genieten op de Maas, kunt u shoppen in de binnenstad of het Designer Outlet, kunt u smullen van de Limburgse vlaai of andere lekkernijen van de lokale horecaondernemers en nog veel meer.

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Thijs van Beukering
Thijs van Beukering
2023-08-22
Een onverwacht fijne locatie. Bij aankomst goed ontvangen, zeer vriendelijke mensen, na het inchecken ook meteen begeleid naar het huisje. Huisjes zijn ruim, schoon en zien er perfect uit! Wij komen hier volgend jaar 100% zeker terug! Dank je wel voor het verblijf!
Hikitos
Hikitos
2023-08-19
Oyoopup
Radek Vala
Radek Vala
2023-07-19
Skvělé příjemné prostředí.
Susanna Brahimi
Susanna Brahimi
2023-06-13
Schlichte Zimmer mit allem was man braucht. Sauber und gemütlich. Freundliches Personal. Wunderbare Lage. Viel Ruhe.
Awad Fatouh
Awad Fatouh
2023-05-10
Very nice hotel