ACCOMMODATIES

Kompas Vleugel 2

Dit GroepsHotel heeft de privacy van een groepsaccommodatie en het comfort van een hotel. De accommodatie heeft 18 luxe hotelkamers, elk met een eigen badkamer, in combinatie met een restaurant, bar, diverse indoor vergaderlocaties, speelkamer en een grote tuin met terras. Vanaf het terras loopt u zo naar het prachtige natuurgebied het Leudal. De slaapkamers hebben elk twee extra lange bedden en een comfortabele bedbank van 1,5 meter breed. De bedbank is geschikt voor één volwassen of twee jonge kinderen.

Kompas Vleugel 3

Dit GroepsHotel - Vleugel 3 heeft 7 Slaapkamers met elk een eigen badkamer en is geschikt voor maximaal 21 volwassenen. Vleugel 3 in het Kompas heeft een ruime woonkamer en een eigen keuken. De woonkamer grenst aan een groot privé terras. Vanaf het terras loopt u zo naar het prachtige natuurgebied het Leudal. De slaapkamers hebben elk twee extra lange bedden en een comfortabele bedbank van 1,5 meter breed. De bedbank is geschikt voor één volwassen of twee jonge kinderen.

Privé vakantiepark

GroepsHotel Leudal biedt voor groepsverblijf een mini vakantie-parkje geschikt voor 44 personen. De accommodatie bestaat uit zes recreatiewoningen en een centraal recreatieverblijf met een groot terras, dat uitkijkt op het natuurgebied. Het hoofdgebouw heeft een luxe ingerichte groepskeuken, een ruime eet/recreatiezaal, en een bar met vergaderruimte. De recreatieruimte heeft een gezellige houtkachel, dat zorgt voor een aangename sfeer wanneer het even wat minder weer is. Bij mooi weer kan gebruik gemaakt worden van het uitgebreide terras met kampvuur-plaats. De recreatiewoningen bevatten drie of vier slaapkamers, en elk ingericht voor zes tot acht personen. Elke recreatiewoning heeft een eigen badkamer, een kleine keuken voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee, en een paar zitjes. Op ons mini vakantie-parkje kun je gezamenlijk met de gehele groep de activiteiten ondernemen, maar heb je ook de mogelijkheid om je even terug te trekken van de drukte van de groep.

Kompas Vleugel 4

Het GroepsHotel van Landgoed Leudal bestaat uit drie vleugels. Vleugel 4 heeft 18 tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer. Ook is er een recreatieruimte waar je met je gezelschap kan ontbijten, lunchen, dineren, feesten en vergaderen. Deze vleugel is geschikt voor maximaal 54 volwassenen personen. Is je gezelschap groter? Boek dan een van onze andere vleugels erbij.